img

Ελένη Κούκουζα (2ο Λύκειο Χαλκίδας)

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης | Ε.Κ.Π.Α. | 2023


Αν μπορώ να περιγράψω με μια λέξη το φροντιστήριο τότε αυτή είναι η "αποτελεσματικότητα". Ξεκίνησα με μικρή βάση στα μαθήματα των πανελλαδικών και με ανέλαβαν ικανότατοι άνθρωποι που μου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Όσο για την γραμματεία, με γνώση, οργάνωση και δοτικότητα μας εξυπηρετούσαν σε ό,τι κι' αν χρειαζόμασταν. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου αλλά και σε όλους στο φροντιστήριο γιατί με βοήθησαν να κατακτήσω τους στόχους μου!

Χρήστος Κεχαγιάς (Λύκειο Βασιλικού)

Σχολή Αστυφυλάκων | 2022

Όταν ήρθα στο Κέντρο Γνώσης στην Α' Λυκείου μου έμεινε η φράση που μου είπαν "Όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστεύεις". Το πίστεψα, κάλυψα τα κενά μου, διόρθωσα την εικόνα του γραπτού μου, υιοθέτησα τις οδηγίες των καθηγητών μου, το πάλεψα με επιμονή και προσήλωση και τα κατάφερα. Τελικά άξιζε!

img
img

Δημήτρης Λύκος (Λύκειο Αμαρύνθου)

Ιατρικής | Πανεπιστημίου Θεσσαλίας | 2020

Ευχαριστώ πολύ όλους τους αξιέπαινους καθηγητές του φροντιστηρίου «Κέντρο Γνώσης» για την στήριξη και τις γνώσεις που με χαρά και όρεξη μου προσέφεραν για 2 συναπτά έτη.

Κωνσταντίνα Γλωσσιώτη (Λύκειο Βασιλικού)

Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 2023 | 1η Πανελλαδικά !


Μετά από 2 έτη προετοιμασίας και έπειτα από την επίτευξη του στόχου μου να καταφέρω να εισαχθώ στην 1η μου προτίμηση, στη σχολή "Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού" , θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ΚΕΝΤΡΟ ΓΝΩΣΗΣ. Αν και η διαδικασία των πανελληνίων είναι επίπονη, κουραστική και χρειάζεται αρκετά ψυχολογικά εφόδια, οι καθηγήτριες με τις οποίες ανέπτυξα άψογες σχέσεις συνεργασίας με βοήθησαν να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη διαδικασία χωρίς κανένα άγχος και να βλέπω με αισιοδοξία τον στόχο μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το πρόγραμμα του φροντιστηρίου με το οποίο κατάφερα να βγάλω από νωρίς την ύλη και να έχω χρόνο για αρκετές επαναλήψεις. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

img
img

Δήμητρα Σταματογιάννη, Λευτέρης Τζανουδάκης


Είχαμε την τύχη και τα τρία μας παιδιά να προετοιμαστούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση στο φροντιστήριο Κέντρο Γνώσης του κ. Παπαφράγκα Παναγιώτη. Ο Γιώργος μας στο Φυσικό Αθήνας, η Ευαγγελία μας στο Παιδαγωγικό Αθήνας και η Άρτεμις μας στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Αθήνας. Στο φροντιστήριο ως γονείς ζήσαμε την εξαιρετική του οργάνωση, την μεθοδικότητα, την έγκυρη καθοδήγηση και πληροφόρηση προς τους μαθητές του αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπό του. Με εξαιρετικούς καθηγητές και με πρότυπα εκπαιδευτικά εργαλεία μπορεί να βοηθήσει τον κάθε μαθητή να επιτύχει τον στόχο του όσο υψηλός κι αν είναι αυτός. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να συνεργαστείτε με το φροντιστήριο και να εμπιστευθείτε την πρόοδο των παιδιών σας στα χέρια τους!!!

Μαρία Κατσαρή (Λύκειο Βασιλικού)

Νομικής | Ε.Κ.Π.Α. | 2021

Στο φροντιστήριο "Κέντρο γνώσης" με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία κατάφερα να επιτύχω στην πρώτη μου επιλογή, την Νομική Σχολή. Καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου ένιωθα το ενδιαφέρον και την υποστήριξη των καθηγητών μου. Τα στοχευμένα διαγωνίσματα, οι εξετάσεις προσομοίωσης, η συνεχής επανάληψη μαζί βέβαια με την προσωπική μελέτη του μαθητή είναι η μέθοδος της επιτυχίας. Το «Κέντρο Γνώσης» το έζησα και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Και μία συμβουλή: «Ποτέ, παιδιά, μην αφήνετε τα όνειρά σας και αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη φορά να ξαναπροσπαθήσετε με περισσότερο ζήλο και προσήλωση στον στόχο σας».

img
img

Θεόδωρος Κουτσαβλής, Ιωάννα Κηρύκου


Με το φροντιστήριο Κέντρο Γνώσης συνεργαστήκαμε και στα 2 παιδιά μας, τα οποία είχαν υψηλούς στόχους τους οποίους και πέτυχαν με την βοήθεια του άψογα καταρτισμένου προσωπικού του φροντιστηρίου. Αξίζει να τονιστεί ότι το φροντιστήριο βοηθάει τα παιδιά με τα σεμινάρια που διοργανώνει, τις συνεχείς ενημερώσεις και τα πολύ κατατοπιστικά βιβλία του! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Κυπαρισσία Μαυρογέννη (Λύκειο Βασιλικού)

Νομικής | Ε.Κ.Π.Α. | 2022

Στην Α’ Λυκείου παρακολούθησα στο φροντιστήριο όλα τα βασικά μαθήματα. Πιέστηκα αρκετά, απέκτησα βάσεις, είδα την δυσκολία τους, αλλά και ποια από αυτά μου άρεσαν περισσότερο. Από την Β’ Λυκείου άρχισα την προετοιμασία μου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών. Η καθοδήγηση των καθηγητριών μου στην μελέτη μου, η παρότρυνσή τους στην μαθητική μου πορεία τα τελευταία τρία έτη και το όλο εμψυχωτικό περιβάλλον του φροντιστηρίου με βοήθησαν να αριστεύσω και να εισαχθώ στην σχολή που είχα ως πρώτη μου επιλογή.

img
img

Λίτσα Μαργαρίτη, Γιάννης Κούκουζας


Τα παιδιά μου κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, η Νάνσυ μου στο Μαθηματικό Πατρών και η Ιουλία μου στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο φροντιστήριο «Κέντρο Γνώσης». Η συνεργασία μας με το φροντιστήριο ήταν πολύ καλή. Οι καθηγητές ήταν όλα τα χρόνια δίπλα στα παιδιά, τα στήριζαν με κάθε τρόπο σε ό,τι χρειάζονταν. Ακόμα και στην δύσκολη περίοδο, Πανελλήνιες και καραντίνα λόγω COVID-19, δεν χάθηκαν μαθήματα, τα παιδιά ήταν το ίδιο πειθαρχημένα όπως και στα δια ζώσης μαθήματα, το κλίμα ήταν ευχάριστο και ενθαρρυντικό για τα παιδιά μας που δοκιμάζονταν σε μια τόσο περίεργη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Εννοείται θα συστήναμε το φροντιστήριο «Κέντρο Γνώσης» και σε άλλους γονείς για τα παιδιά τους, αφού εμείς γνωρίσαμε έναν φροντιστηριακό χώρο που βοηθά τα παιδιά να βρουν τι τους ταιριάζει, να δημιουργήσουν στόχο και με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Κατερίνα Ρόγκα (Λύκειο Αμαρύνθου)

Χημείας | Ε.Κ.Π.Α. | 2022

Δίχως μελέτη και σκληρή δουλειά δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η σκληρή δουλειά όμως πρέπει να είναι στοχευμένη και να γίνεται με το σωστό τρόπο και πρόγραμμα. Στο φροντιστήριο μου, το «Κέντρο Γνώσης», γεμίσαμε τετράδια με μεθόδους, ασκήσεις και προβλήματα, δοκιμαστήκαμε σε δύσκολα θέματα, γράψαμε πολλά τεστ όπως και τα επαναληπτικά θέματα της ΟΕΦΕ. Θυσιάσαμε πάρα πολλές Κυριακές γράφοντας διαγωνίσματα προσομοίωσης αλλά άξιζε τον κόπο!

img
img

Θεοδώρα Σίμου (Λύκειο Βασιλικού)

Ιατρικής | Α.Π.Θ. | 2017

Στο φροντιστήριο "Κέντρο Γνώσης" παρακολούθησα μαθήματα από το Γυμνάσιο έως την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο. Η εκπαίδευση που έλαβα καθ’ όλη την διάρκεια ήταν άρτια. Ο επαγγελματισμός, η μεταδοτικότητα, η άρτια κατάρτιση των καθηγητών, η αποτελεσματική οργάνωση, το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αλλά και το φιλικό και εμψυχωτικό περιβάλλον είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του φροντιστηρίου. Καθοριστικής σημασίας, επίσης, για εμένα ήταν η συνεχής παροχή συμβουλών από το εκπαιδευτικό προσωπικό και η διοργάνωση σεμιναρίων από το φροντιστήριο που αφορούσαν τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών. Mε αυτό τον τρόπο κατάφερα να εισαχθώ στην σχολή που επιθυμούσα, την Ιατρική ΑΠΘ.

Χρυσοβαλάντης Πρίνος (Λύκειο Βασιλικού)

Σχολή Ικάρων - Τμήμα Εφοδιαστών | 2022

Όταν ήρθα στο «Κέντρο Γνώσης» στην Α’ Λυκείου ονειρευόμουν να γίνω ποδοσφαιριστής! Οι καθηγητές μου είδαν τις δυνατότητές μου και συζητώντας μαζί μου και με τους γονείς μου με έπεισαν να δω το μέλλον μου διαφορετικά. Η πληροφόρηση που έλαβα στις εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, η συμβουλευτική και η καθοδήγηση ήταν καθοριστικοί παράγοντες στο να επιλέξω τον στόχο μου. Γνώρισα εξαιρετικούς καθηγητές, με γνώσεις, εμπειρία, μεταδοτικότητα, κατανόηση, επιμονή! Με όσους συνεργάστηκα τους ευχαριστώ έναν-έναν χωριστά.

img
img

Μαρκέλλα Μαμμή - Ζάρα (Λύκειο Βασιλικού)

Φιλολογίας | Ε.Κ.Π.Α. | 2022

Η εμπειρία μου στο «Κέντρο Γνώσης» ήταν πολύ θετική. Οι καθηγητές μας είχαν μεγάλη εμπειρία από εξετάσεις, ήταν δοτικοί αλλά και πολύ απαιτητικοί. Από τον Δεκέμβριο είχαμε ολοκληρώσει την ύλη με αποτέλεσμα να κάνουμε 3 και 4 επαναλήψεις σε όλα τα μαθήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά από τα θέματα στις εξετάσεις να μου είναι απόλυτα οικεία. Είμαι χαρούμενη που η δική μου προσπάθεια συνοδεύτηκε από την καλύτερη δυνατή βοήθεια που θα μπορούσα να είχα!

Κωνσταντίνα Κούκουζα (Λύκειο Βασιλικού)

Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας | 2017

Εμπιστεύθηκα την επιτυχία μου στα χέρια των καλύτερων! Ευχάριστο περιβάλλον και καθηγητές με υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και ενσυναίσθηση, πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν ηθικά και ψυχολογικά. Με βοήθησε πολύ να πετύχω τους στόχους μου, γι’ αυτό και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή! Το συστήνω σε κάθε έναν που έχει όνειρα για τον εαυτό του!

img
img

Γιάννης Μαγκούτας, Ελένη Μήτσα (Γονείς 5 παιδιών)


Με το Φροντιστήριο «Κέντρο Γνώσης» και τον Παναγιώτη Παπαφράγκα συνεργάστηκα από το 2011 έως το 2021. Η Μαρία μας Νομική Αθήνας, η Βαρβάρα μας, Φιλολογία Αθήνας, η Ηρώ και ο Βαγγέλης μας, Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας και ο βενιαμίν μας ο Αλέξανδρος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας. Όλα μου τα παιδιά καθοδηγήθηκαν σωστά, βρήκαν αυτό που επιθυμούσαν και επέλεξαν σπουδές που αγαπούσαν. Οι καθηγητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε ήταν εξαιρετικοί και η ενημέρωσή μας από το φροντιστήριο καθοριστική για την πορεία των παιδιών μας. Άλλωστε το να εμπιστεύεσαι ένα φροντιστήριο 10 συναπτά έτη για όλα σου τα παιδιά από μόνο του είναι σημαντικό!

Παναγιώτης Κωσταράγκος, Καλλιόπη Σιάνου


Τα καλύτερα έχω να πω για το φροντιστήριο «Κέντρο Γνώσης». Με οργάνωση, πρόγραμμα, μέθοδο ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά μας και τα βοήθησε να κάνουν σωστές επιλογές και να επιτύχουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Ευχαριστούμε πολύ!

img
img

Ιωάννα Παπαγεωργίου (Λύκειο Βασιλικού)

Επιστήμης Υπολογιστών | Πανεπιστήμιο Κρήτης | 2022

Επιθυμία δική μου και των γονιών μου ήταν να κάνω μάθημα είτε μόνη μου είτε μαζί με ένα άλλο παιδί. Επέλεξα να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο του φροντιστηρίου. Είχα καθηγητές με εμπειρία και ένιωθα ασφαλής έχοντας την υποστήριξη από μια αξιόπιστη ομάδα καθηγητών και ένα μεγάλο φροντιστήριο. Η επιτυχία μου σε τμήμα Η/Υ ήταν ο στόχος μου και η επιλογή του «Κέντρο Γνώσης» αποδείχθηκε σωστή.

Ευάγγελος Αβδούλας (Λύκειο Βασιλικού)

Νομικής | Ε.Κ.Π.Α. | 2018

Όταν σκέφτομαι τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ένας υποψήφιος των πανελληνίων εξετάσεων νιώθω τυχερός που επέλεξα το «Κέντρο Γνώσης» για να είναι δίπλα μου σε αυτή την δύσκολη διαδρομή. Οι καθηγητές/-τριες του φροντιστηρίου μου έδωσαν όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια για να επιτύχω στην 1η μου επιλογή. Παράλληλα, με στήριξαν σε όλες τις στιγμές άγχους και πίεσης, που φυσιολογικά βιώνουμε όλοι οι μαθητές. Το φροντιστήριο, επίσης, ήδη από το τέλος της Α’ Λυκείου με βοήθησε να θέσω συγκεκριμένο στόχο με βάση τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις μου. Θεωρώ ότι στο «Κέντρο Γνώσης» ο μαθητής λαμβάνει μία πολύπλευρη βοήθεια και γι’ αυτό το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ανιδιοτελή
 

img
img

Γιάννης Κεχαγιάς, Γεωργία Καλημέρη


Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε εσάς κ. Παπαφράγκα και στους καθηγητές σας για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρατε στον Χρήστο μας αλλά και σε όλα τα παιδιά!!!

Άρτεμις Τζανουδάκη (Λύκειο Αμαρύνθου)

Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας | Ο.Π.Α. | 2022

Στο «Κέντρο Γνώσης» βρέθηκα ακολουθώντας την επιτυχημένη επιλογή του αδερφού μου Γιώργου (Φυσικό Αθήνας) και της Ευαγγελίας (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας). Η συμπάθειά μου προς τα θετικά μαθήματα έγινε στο φροντιστήριο αγάπη και έτσι τα μαθηματικά και ο προγραμματισμός ήταν οι καλύτερες ώρες μου. Σε αυτό συνέβαλε ότι στο μάθημα χρησιμοποιούσαμε πολλές φορές ψηφιακά εργαλεία με αποτέλεσμα να κατανοούμε δύσκολες έννοιες ευκολότερα και να κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο. Στις πανελλήνιες εξετάσεις συγκέντρωσα 18.400 μόρια και πιστεύω ότι η βοήθεια των καθηγητών μου ήταν καθοριστική σε αυτό.

img
img

Μαρία Πετρά (Λύκειο Αμαρύνθου)

Πολιτικών Μηχανικών | Ε.Μ.Π. | 2022

Ως μαθήτρια ήμουν στην κατηγορία των μαθητών «δεν ξέρω τι να σπουδάσω, δεν γνωρίζω τι κάνουν και που οδηγούν οι σπουδές». Στο τέλος της Α’ Λυκείου το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού έδειξε για εμένα κλίση στις κατασκευές. Πληροφορήθηκα για τα τμήματα Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών, για το πρόγραμμα σπουδών τους, για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων τους και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας. «Έκλινα» περισσότερο προς τους Πολιτικούς Μηχανικούς, και με πολλή μελέτη και σωστή καθοδήγηση τον Ιούνιο του 2022, ο στόχος μου επιτεύχθηκε.

 

Χρήστος Πουρής (Λύκειο Αμαρύνθου)

Πληροφορικής | Ο.Π.Α. | 2021

Στο «Κέντρο Γνώσης» πήγα ως μαθητής της Α’ Λυκείου και συνέχισα μέχρι να δώσω στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Στο γυμνάσιο δεν ήμουν καλός μαθητής, δεν διάβαζα, δεν έγραφα καλά σε διαγωνίσματα, τεστ, και ειδικά στα μαθηματικά ήμουν πολύ αδύναμος. Όταν ξεκίνησα το φροντιστήριο, όλοι μου οι καθηγητές με βοήθησαν στο να βελτιωθώ στα μαθήματα που αντιμετώπιζα δυσκολίες. Χάρη στο πείσμα το δικό μου και την εμπειρία των καθηγητών μου, κατάφερα να βελτιωθώ με πολύ γρήγορους ρυθμούς και από μαθητής του 12 και του 13 ανέβηκα στο 16 και στο 17. Στις επόμενες χρονιές έγινα ακόμη καλύτερος, με αποτέλεσμα να βγάλω απολυτήριο λυκείου με 19.9 και να περάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 17.258 μόρια. Ο κ. Παπαφράγκας, αλλά και όλοι μου οι καθηγητές με βοήθησαν πάρα πολύ, και μπορώ να προτείνω το φροντιστήριο ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς και στα παιδιά που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να βελτιωθούν στα μαθήματά τους και να επιτύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

img
img

Σταυρούλα Σαρρή (Λύκειο Βασιλικού)

Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Ο.Π.Α. | 2014

Το φροντιστήριο «Κέντρο Γνώσης» έπαιξε καταλυτικό ρόλο τόσο στην εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο όσο και στην μετέπειτα ακαδημαϊκή μου πορεία και την επαγγελματική σήμερα. Με την βοήθεια των καθηγητών του έμαθα να σκέφτομαι μεθοδικά, να μελετώ οργανωμένα και στοχευμένα. Μου δημιούργησαν αγάπη για την επιστήμη της Στατιστικής και του Προγραμματισμού, απέκτησα δεξιότητες που με βοήθησαν καθοριστικά τόσο στην διάρκεια των σπουδών μου όσο και σήμερα στην εργασία μου. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από ανθρώπους που με υποστήριξαν και με εμψύχωσαν σε όλη μου την προσπάθεια για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Βίκυ Τριανταφύλλου (Λύκειο Βασιλικού)

Ιατρικής | Πανεπιστήμιο Πατρών | 2021

Το φροντιστήριο με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου. Οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μου, πρόθυμοι να με βοηθήσουν τόσο ακαδημαϊκά όσο και ψυχολογικά συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε δυσκολία. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας γι’ αυτό και συνιστώ το φροντιστήριο «Κέντρο Γνώσης», σε όλους τους μαθητές που έχουν υψηλούς στόχους!

img
img

Αγγελική Μανιάτη (Λύκειο Αμαρύνθου)

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης | Ε.Κ.Π.Α. | 2023


Σ’ αυτό το δύσκολο και γεμάτο απαιτήσεις ταξίδι των Πανελλαδικών ο σπουδαιότερος ίσως συνοδοιπόρος είναι το φροντιστήριο. Εκτός από το κομμάτι των μαθημάτων που φυσικά το "κέντρο γνώσης" λόγω των εξαιρετικών καθηγητών του σε προετοιμάζει άριστα, σημασία έχει και η ψυχολογία. Αυτό που πιστεύω ότι βοήθησε εμένα περισσότερο είναι το κλίμα που επικρατεί τόσο στο φροντιστήριο γενικά, όσο και μέσα στις αίθουσες κατά τις διδακτικές ώρες. Όλοι οι καθηγητές ήταν εκεί για εμάς και μας υποστήριζαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έχοντας πλέον πετύχει τον στόχο μου μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το φροντιστήριο παίζει καθοριστικό ρόλο σ’αυτο. Πέρα από την ατομική προσπάθεια που κάνει ο κάθε μαθητής απαιτείται μια υγιής και εποικοδομητική συνεργασία με καθηγητές που θα είναι πάνω από όλα δίπλα μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με το "κέντρο γνώσης" και τα εφόδια που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια είναι πραγματικά αναρίθμητα.

Σωτήρης Κουκιάς (2ο Λύκειο Χαλκίδας)

Σχολή Αστυφυλάκων | 2023


Στο ΚΕΝΤΡΟ ΓΝΩΣΗΣ βρήκα σωστή οργάνωση και καλούς καθηγητές. Πολύ ευχάριστος χώρος και γενικά το όλο κλίμα! Οι καθηγητές είναι έμπειροι, σωστοί, τυπικοί, μπορούν να σε βοηθήσουν ακόμη και αν ξεκινάς από το 0 . Γράφαμε συνεχώς διαγωνίσματα που φρεσκάριζαν την ύλη όπως έπρεπε. Αυτό που με βοήθησε περισσότερο ηταν η αυξημένη ποσότητα ύλης που είχαμε να μάθουμε σε κάθε μάθημα -ήταν σαν μια βουτιά στα δύσκολα- . Έτσι, ολοκληρώσαμε την ύλη πολύ νωρίς και είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε πολλές επαναλήψεις. Το φροντιστήριο θα το συνιστούσα σε κάθε μαθητή που έχει σοβαρό στόχο στις πανελλήνιες. Ακόμα, θα το συνιστούσα και στους μαθητές που δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν, καθώς μέσα από σεμινάρια, δράσεις και κατ' ιδίαν συζητήσεις που διοργανώνει περί επαγγελματικού προσανατολισμού, τελικά θα τους βοηθήσει να μάθουν ακριβώς τι τους ταιριάζει και θέλουν. Η εμπειρία θα μείνει αξέχαστη και οι παρέες άσβηστες! Ευχαριστώ το φροντιστήριο για όλα ❤️

img
img

Νίκος Σταματούκος (Λύκειο Αμαρύνθου)

Μηχανολόγων Μηχανικών | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 2018

Στο «Κέντρο Γνώσης» ήρθα στην Α’ Λυκείου και για το μόνο που ήμουν σίγουρος ήταν ότι θα ακολουθούσα Θετικές Επιστήμες. Τα ακούσματα από καταξιωμένους συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού που είχα σε εκδηλώσεις του Φροντιστηρίου αλλά και οι συζητήσεις με τον κ. Παπαφράγκα με βοήθησαν να δω πού πρέπει να επικεντρωθώ. Οι καθηγητές μου γνωρίζουν άριστα το αντικείμενό τους, διαθέτουν την εμπειρία των εξετάσεων, ενδιαφέρθηκαν για την πρόοδό μου και προσπαθούσαν να με βοηθήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Το κλίμα στο φροντιστήριο ήταν εξαιρετικό και ήταν αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή μιας και όταν πήγαινα εκεί περνούσα ευχάριστα. Προσωπικά, συστήνω το φροντιστήριο σε κάθε μαθητή. Η εμπειρία μου μού λέει ότι θα ενδιαφερθούν για τον καθένα ξεχωριστά, θα συζητήσουν μαζί του και με τους γονείς του, θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση, απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόοδο του μαθητή και την επιτυχία του. Κυνηγάτε τα όνειρά σας!!!

-

-

Εγγραφή στο Newsletter